sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Talvilomaviikko meni ulkoilusta nauttien

Voin sanoa, että meilläkin oli talviloma, koska en käynyt ohjaamassa jumppia. Vietimme Murusen kanssa ulkoilun painotteisen viikon. Jätimme kerhotkin väliin, koska aurinko kutsui pihalle. Alkuviikosta oli ulkona todella kevään taikaa. Aurinko lämmitti niin kovasti! Saimme kaivaa aurinkolasit laatikoiden kätköstä. Ne olivatkin Muruselle mieluiset, hän olisi halunnut tepastella sisälläkin lasit päässä. Tuo aurinko tekee kyllä ihmeitä, piristää ja väsyttää sopivasti. Nimittäin Murunen nukkui ennätysmäisiä päiväunia koko viikon. Ehkäpä syynä pitkät ulkoilut kuitenkin auringon sijaan. ;D

Aamut tykkään nykyisin aloittaa smoothiella ja toki kahvilla, se on jotenkin sopivan täyttävä ja sopivat kevyt aamupala. Sen lisäksi olen ottanut uusia ravintolisiä, jotka oikeasti piristävät. Ravintopuolesta ja vitskuista voin kirjoittaa jossain vaiheessa erillisen postauksen. Vannon smoothien nimiin aamut.


Miltein joka päivä olimme pihalla jo yhdeksän aikaan. Murunen rakastaa ulkoilua, hän tykkää touhuilla itsekeseenkin. Näin käydessä pääsin ottamaan kevään (voihan niin jo sanoa) aurinkosäteitä.




Kävimme muutaman kerran pulkkailemassa laskettelurinteen pulkkamäessä kavereiden kanssa. Pulkkamäessä, jossa on hissi ylösnousua varten. Joo ihan kiva juttu, mutta eipä tuossa paljolti liikuntaa saa jos kököttää pulkan kyydissä koko ajan. Taistelimmekin Murusen kanssa, että hänen on itse vedettävä pulkka hissille, siis käveltävä sen sijaan, että minä vetäsiin häntä hela tiden! Loppuviikosta hissimatkakin taittui jo seisten.



Oman pihan ja pulkkamäen lisäksi kävimme tutkailemassa puroa. Se on aina yhtä mielenkiintoinen paikka Muruselle. Heittelimme lumikönttejä veteen..kuinka hauskaa vissiinkin. :D



Auringosta nautittiin ja kasattiin energiaa ensi viikkoon, mikä tulee olemaan jännä, haikea ja kiireinen. Toivottavasti tekin pääsitte nauttimaan ulkoilmasta!











2 kommenttia:

  1. Wautsi tuo hissi kuullostaa huipulta, taatusti kätevä!
    Meillä menisi Navalla varmaan sormi suuhun ihmettelystä :D

    Me olemme myös ulkoilleet paljon <3 !
    Napa on rakastunut hiihtoon :)

    Ihanaa alkavaa viikkoa!
    Innolla aloitan seuraamaan blogiasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkoilu on kyllä jees, etenkin kun oli ihanat säät! Aa, kiva jos blogini kiinnostaa. :) Pitääkin käydä kurkkaamassa myös sun blogia. :)

      Kivaa viikkoa myös teille! <3

      Poista