sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Voitontäyteinen vauhti-viikonloppu

Meillä oli hyvin vauhdikas viikonloppu, tehtiin ja mentiin.. Liikunta oli keskeisessä roolissa tänä viikonloppuna. Oli kaikkea kivaa tekemistä ja voittoja sateli niin Suomen maajoukkueelle, kuin myös meidän perheelle. Ehdittiin me olla vähän kotosallakin, ainakin syömässä käydä kääntymässä.

Jäähallilla kävimme katsomassa jääkonetta, mutta myös Suomen voittopeliä. ;) Tai Murunenhan oli mielestään tietysti Kookoon pelissä katsomassa isiä ja jääkonetta. Kovasti kannusti Kookoota. ;D Yllätyin miten hyvin Murunen jaksoi seurata peliä, kehitystä tapahtunut todella paljon päättyneestä liigakaudesta. Leijona-maskotti ("iiisho nalle") oli aika jännä. 




Ulkoilimme paljon säässä kun säässä. Välillä paistoi ja välillä satoi lunta. Aika kalsean kylmä viikonloppu oli kyllä. Mutta eipä tuo ainakaan Murusta haitannut. Hän rakastaa olla pihalla kelillä millä hyvänsä.



Oli ihanaa kun sai nauttia mieheni tekemästä ruoasta. Ihan huippua, kun saa istua kotona valmiiseen pöytään. Arkisin kun ruokavastaavana toimin minä ja parhaillaan meillä väsätään kuusi eri ruokaa päivässä. 

Ettei ihan täysin syödessä mennyt koko viikonloppu, niin kyllä treenailinkin. Kävin juoksemassa ja innostuin autotallissa tekemään TRX-remmeillä...ja tällä hetkellä tiedän tehneeni. Koko kroppa on aivan uupunut. Särkee kuin olisi vähintään puolikkaan maratonin juossut. Ihan kivaa vaihtelua treeneihin tuo TRX, ja helppoa kun pääsee kotona tekemään. Ehkä väsyneisiin jalkoihin oli osuutta myös tämän  päiväisellä  jumpan kevätnäytöksellä, jossa sai olla jalkojen päällä koko päivän. 


Kevätnäytöksessä oli esiintymässä minulta kaksi ryhmää. Ja voi jestas miten lapset yllättivät minut positiivisesti. Heillä meni todella loistavasti. Ja niin yllätyin minäkin parhaan lastenohjaajan pystistä, minkä sain. Nyt saa nähdä miten ensi jumppakaudella, jatkanko ohjaamista vai tuleeko tauko, koska minulla on se kauhistuttava töihinpaluu ja päivähoidon aloitus Murusella. Tiedä sitten osaako sitä olla täysin ohjaamatta.


Viikonlopun yllättävimmän voiton kotiin kantoi mieheni. Hän oli katsomassa koripallo-ottelua ja siellä hänet oli nakitettu korinheittokisaan. No, pallohan ei ollut mennyt pussiin korin alta, eikä vapariviivalta, mutta sitten puolesta kentästä oli mennyt sisään, jäätävää tuuria. Siitähän tuo palkittiin herkkukassilla ja lisäksi 500 euron Citymarketin lahjakortilla. Että kannattava edustustehtävä hänellä, voitto kotiin. ;)


Nyt on viikonloppu nidottu kasaan. Ei muuta kun nokka kohti uutta viikkoa. 

Energistä viikkoa teille hyvät lukijat! :)





0 kommenttia:

Lähetä kommentti