maanantai 18. huhtikuuta 2016

Viikonloppu.

Huh, onneksi tänään on maanantai. Viikonloppu oli mukava, hauska, erilainen, väsyttävä, piristävä...ja mitä kaikkea.. Nyt on taas kiva viettää arkea vaihtelevan viikonlopun jälkeen, mikä sisälsi kaikennäköistä puuhaa ja touhua; puutarhanlaitosta baariin.

Perjantai meni minulla ja Murusella rauhallisesti kotosalla ulkoillen, kuntoillen ja mummolla kyläillen. Pääsin hetkeksi nautiskelemaan kevätauringosta ja rahkasta terassille. Aah ihanaa! Iltasella Muruselle nousi jostakin allergiareaktio ja sitten ilta ja yö pitikin äitiä ja poikaa hereillä. Isukkikin sai olla valveilla, mutta hän oli hereillä omasta tahdosta, tuttavansa keikalla.
Vadelma-banaani smoothie.
Murusen kutiseva ihottuma.
Lauantaiaamuna lähdimme Murusen ja mamman kanssa kohti puutarhamyymälää, ostamaan orvokkeja. Murunen odotti koko matkan näkevänsä traktorin. Jotenkin hän yhdisti traktorin puutarhaan. Onneksi sieltä pihalta myös löytyi traktori. Kyytiin hän ei valitettavasti päässyt, mutta renkaan päälle istuskelemaan ja kyllä oltiin lesoa. ;D

"Tomi-traktori".
Päikkäreiden jälkeen lähdimme koko perheen voimin pihahommiin istuttamaan kukkasia. Murunen oli todellinen apuri mullan levityksessä. Tuli ihan kesäfiilis, kun saimme orvokit ruukkuihin ja suihkulähdekkin innostuttiin asentamaan paikoilleen. Siitä olikin iloa Muruselle. Hyvin hän kyllä muisti talvisen pulahduksen ammeeseen. Ei meinaa mennyt kurkkimaan altaalle kuten ennen. 



Meidän ollessa pihahommissa tuli ystäväni, Murusen kummi meille ja olikin aika alkaa valmistautua tyttöjeniltaan. Perheen miehet jäivät kotiin ja me lähdettiin piiiitkästä aikaa viihteelle. Oli ihan huippua laittautua ja päästä rauhassa istuskelemaan ja jutustelemaan kavereiden kanssa ja vähän tanssahtelemaan. Viime kerrasta on aikaa ihan liikaa. 



Illan/yön myötä mieleeni palautuikin se, että ihan hyvä, että viime kerrasta on aikaa, meinaa sen verran rankka väsymys iski ihan kesken bileiden, ja väsymys jatkui läpi sunnuntain. Ehkä jonkin verran edellisen yön valvominen painoi alla lauantaiyönä. Mutta hauskaa oli sen verran mitä jaksoi. Sunnuntaipäivä menikin kotosalla Murunen kainalossa.



Sellainen oli meidän viikonloppu. Kiitos kaikille osallisille!



0 kommenttia:

Lähetä kommentti