sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Auvoinen aamutreeni

Voiko päivää aloittaa paremmin, kuin aamupalan jälkeisellä salitreenillä? Mun mielestä kovinkaan moni juttu ei ole parempi aloitus aamulle, ei edes myöhäinen aamuherätys. Toki myöhäinen aamuherätys + punttireeni olisi parasta. Mutta tässä elämäntilanteessa mahdotonta. Vaikka olisi heikommin nukuttu yö takana, niin aikaisin aamulla on vielä energiaa tehdä treeniä, verrattuna iltapäivään tai saatika iltaan. Koska silloin päivän mittaa on saanut tuhlattua energiat johonkin muuhun. Aamutreenistä saa lisäksi paukkuja koko päiväksi. Toisin on, jos pitää odottaa koko päivä sitä päivän kuntoilua. Silloin usein on jo väsähtänyt ja vaatii enemmän itseltä, että saa lähdettyä treenaamaan. Aamulla sykkeet pysyvät matalemmalla, ainakin minulla. Etenkin jos on ollut hyvin nukuttu yö takana. Huonosti nukutun yön jälkeen jos aikoo kuntoilla, niin se on mieluusti tehtävä aamusta, muuten ei tahdo tulla mitään. Valitettavasti se ei ole aina mahdollista. Itseasiassa jo ennen lasta tykkäsin hoitaa päivän salit ja lenkit aamusta, usein ennen töitä kävin huhkimassa. Sitä samaa varmaan jatkan elokuussa töihin lähdettyä. Nyt kun on päästy hyvin aikaisten aamuheräämisien makuunkin. Ei kirpase jos herätys on klo 5. ;) ..eipä! Sittenpä jää työpäivän jälkeen aikaa enemmän olla Murusen kanssa. Joo, niin mä taidankin tehdä, treeni ennen töitä. Katsotaans sitten elokuussa miten lähtee sujumaan. Miehelläni jos on pelkät harkat, niin hänhän on kotona ja vie Murusen hoitoon, joten aamutreeni on silloin mun juttu.

Aamutreenaaja.
Aamulla salilla on tilaa treenata. Oikein ajoissa jos menee, niin saattaa saada ihan privatetreenikerran. Musta on ihanaa, että saa tehdä juuri ne haluamansa liikkeet halutussa järjestyksessä. Jopa voi varata useamman laitteen battery-treeniä varten. Mikään ei silloin hidasta omaa tekemistä. Ainoastaa ehkä se, että saattaa ottaa pari kuvaa itsestään salilla (kun kukaan ei ole näkemässä, niin kehtaa) ja lähettää kaverille viestin, että haha treeni tehty. :D

Kaikki painot vapaana käyttööni.
Aamutreenin hyödyt (itselleni):
  • yön unista huolimatta energisin aika treenille
  • tuo energiaa päivään
  • helppo lähteä liikkeelle
  • jää aikaa muuhun
  • treeni ei pyöri päässä koko päivää
  • salilla tilaa treenata
  • ei tarvitse miettiä koko päivää ajankohtaa treenille
  • sykkeet pysyvät matalammalla
  • mahtavan hyvä stratti päivään
  • energian kulutus kovempi koko päivän
  • ...hmmm..tuossa varmaan suurimmat plussat
Tältä sali näytti aamulla klo 7. 

Jos ei vielä tullut selväksi, niin itse liputan aamutreeni nimiin. Toki meistä löytyy kaikenkellon treenaajia, jotkut tykkäävät käydä vasta illalla lasten käytyä nukkumaan. Mutta heillä taitaneekin olla hyvin nukkuvat lapset. ;D Mutta ehkä se tärkein kuitenkin on, että löytää sen ajankohdan ylipäätään treenille. Koska se vaan on niin <3 (sydän)  !!

Onko teillä suosikkiajankohtia treenaamiselle?

0 kommenttia:

Lähetä kommentti