lauantai 30. huhtikuuta 2016

Klara vappen!

Missä bileet, mitä laittais päälle, mihin baariin, missä yötä, onks kuumii, mitä punkkua....? Vaiko: vappupalloa ei tarvi pelätä, treeniä, vettä juotavaksi, yö kotona, rauhallinen ilta, lauantaisauna? Kolmas vuosi mennään tällä jälkimmäisellä konseptilla. Perheen kanssa kotona. Miten sitä vappukin on menettänyt merkityksesnä, niin kuin uusivuosi ja juhannus ja mitä näitä nyt on. Lähivuosina nämä juhlapyhät saavat varmasti taas uudenlaisen merkityksen, kun lapsemme alkaa ymmärtämään niiden päälle. Tällä hetkellä nuo tuntuvat päiviltä muiden joukossa. Nyt vielä parivuotias ei osaa odottaa juhlapyhiltä mitään. Tuskin olisi osannut vaatia vappupalloakaan, mutta minäpä ostin hänelle elämänsä ensimmäisen kaasuilmapallon. Ja sehän olikin aika jännittävä kapistus.




Meillä vapun vastainen yö oli aamuyöstä aika villiä, meinaa Murunen päätti ruveta huutelemaan ja lausumaan "harakka huttua keittää, tuolle poikaselle ja tuolle..." siinä kello neljä aamulla. Hetkeksi ruonoilujen jälkeen nukahti ja sitten pikkasta vaille kuusi pinkasi pystyyn; "ei nuku enää", hokien. Äitipä nukkuu ja niin sainkin jatkaa unia, kun isukki nousi nuhanenäisen aamuvirkun kanssa. Aamu menikin sisätiloissa, oli sen verran kova vesisade ja Murusella ääni käheänä. Itse pääsin käymään aamupuntilla, jes! Vapputreeni sisälsi ojentajan, hauiksen ja rintalihaksen pumppaukset. Huomiselle jäi sitten viikon toinen jalkatreeni ja aamusta olisi sekin tarkoitus päästä huhkimaan. 

Tässä vaiheessa päivää voisi jo alkaa odottamaan iltaa, haha. Mun vappuillan kruunaa skumpan sijaan sauna ja miehen kanssa herkuttelu, Murusen ollessa unten mailla. Miten tähän on tultu? ja miten tämä on ihan jees? Ainakin tällä hetkellä. Must tuntuu, että en todellakaan tarvi vappubileitä, on ollut sen verran rankka viikko Murusen kuumeiluiden ja vatsapöpöjen vuoksi, että sauna ja haaveissa hyvät yöunet ovat nyt eniten tarpeen. Tämä vappupostaus kaikessa lyhykäisyydessään päättyy nyt, koska Murunen heräsi päikkäreiltä. 



Glada vappen (ei tarvi olla klara, jos ei haluu)!! :D



0 kommenttia:

Lähetä kommentti